Antalya ve Burdur'da Art Arda Trafik Kazaları
Antalya'nın Döşemealtı ilçesi ile Burdur'un Ağlasun ilçesinde bu sabah meydana gelen iki ayrı trafik kazası, 15 kişinin hayatına mal oldu. Kazalarda toplam 31 kişi yaralandı.
Döşemealtı'ndaki Otobüs Kazası
Antalya
Yaşanan feci kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı.
Ağlasun'da İki Aracın Çarpışması
Burdur'un Ağlasun ilçesine bağlı Yumrutaş köyü mevkiinde ise iki aracın çarpışması sonucu ikinci bir trafik kazası yaşandı. Bu kazada da 7 vatandaş hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
Yetkililerden Taziye ve Şifa Mesajı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hayatını kaybedenler için Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara ise acil şifalar diledi. Milletin başı sağ olsun temennisinde bulundu.











Yorumlar
Yorum Yap