Kış Ortasında Sıra Dışı Deniz Keyfi
Bebek sahilinde denize girdiği videolarla tanınan Aydın Aydıner, 1 Şubat tarihinde 100 kişilik bir grupla birlikte sıra dışı bir etkinliğe imza attı. Grup, kışın ortasında denize atlayarak yaz mevsimini erken başlattıklarını ilan etti.
Etkinliğin Gerçekleştiği Yer ve Zaman
Etkinlik, bugün (1 Şubat) İstanbul'un Bebek sahilinde gerçekleşti. Soğuk havaya rağmen bir araya gelen katılımcılar, geleneksel yaz başlangıcını simgeleyen bir dalış yaptı.
Etkinliğin Amacı ve Katılımcılar
Organizasyonun amacı, mevsim normallerinin dışına çıkarak bir farkındalık yaratmak ve moral depolamak olarak öne çıktı. Aydın Aydıner'in öncülüğündeki 100 kişilik grup, bu sıra dışı eylemle dikkat çekti.
Denize Atlama Eylemi Nasıl Gerçekleşti?
Katılımcılar, soğuk deniz suyuna toplu halde atladı. Etkinliğin düzenlenme şekli şu aşamalardan oluştu:
- Bebek sahilinde belirlenen noktada toplanıldı.
- Toplu halde denize girildi.
- Anlamlı bir başlangıç yapıldı.









Yorumlar
Yorum Yap