"Yıl Sonu Karma Sergisi" Nevşehir'de Büyük İlgi Gördü

"Yıl Sonu Karma Sergisi" Nevşehir'de Büyük İlgi Gördü

GÜNDEM 10.05.2024 18:14:43 0
Nevşehir'de düzenlenen "Yıl Sonu Karma Sergisi" büyük ilgi gördü. Sergi, özel eğitim gören öğrencilerin eserlerini sergilemek için yapıldı ve çok sayıda eğitimci ile öğrenci bu önemli etkinliğe katıldı. Sergi, ilgili okulun yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından organize edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü'nün de aralarında bulunduğu yetkililer, serginin açılışına katılarak eserleri yakından inceledi. İl Milli Eğitim Müdürü, sergi sırasında yaptığı açıklamada, engelli bireylerin hayatlarını sürdürmeleri için gerekli becerileri kazanmalarının ve meslek edinmelerinin önemine vurgu yaptı. Devletin ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu konuda sağladığı imkanlara teşekkürlerini iletti.

Serginin düzenlenmesinde emeği geçen öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür edilerek, engelli çocuklara yönelik sevgi ve desteklerinin altı çizildi. Organizasyon, engelli bireylerin topluma entegrasyonu açısından model teşkil etmesi bakımından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Haber Kaynak : haberyaz.com.tr