Yahyalı'da İsmet Mahallesi Şenliği Coşkusu

Yahyalı'da İsmet Mahallesi Şenliği Coşkusu

KAYSERİ 20.06.2024 00:04:40 0
Yahyalı
Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde, İsmet Mahallesi'nde düzenlenen şenlikte, bölge halkı coşkuyla bir araya geldi. Oğlakcı Yaylası'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ile birlikte, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Adem Sarıçiçek, AK Parti Yahyalı Kadın Kolları Başkanı Ayşe Sivritepe, MHP Yahyalı İlçe Başkanı Nebi Akkuş, MHP Yahyalı İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Demirci ve her iki partinin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Etkinlikte, katılımcılar yerel halkla bayramlaşarak şenlik coşkusunu paylaştı. Şenlik, bölge halkını bir araya getirerek toplumsal dayanışma ve kaynaşmayı pekiştirmeyi amaçlıyor. Farklı siyasi partilerin temsilcileri de şenliğe katılarak, birlikte olmanın ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Yahyalı Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen bu tür etkinlikler, halkın birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek açısından büyük önem taşıyor. Şenlik süresince çeşitli aktiviteler ve kültürel etkinlikler düzenlenerek katılımcılara keyifli anlar yaşatıldı.

Bu tür etkinliklerin devam edeceği ve halkın yoğun katılımının sağlanmasının hedeflendiği belirtildi. Şenlikten memnun kalan mahalle sakinleri, organizasyonun başarısını takdirle karşıladı.

Haber Kaynak : haberyaz.com.tr