Star TV'nin Sevilen Dizisi "Yalı Çapkını" Yeni Bölümüyle Nefes Kesti

Star TV'nin Sevilen Dizisi "Yalı Çapkını" Yeni Bölümüyle Nefes Kesti

GÜNDEM 4.05.2024 04:13:31 0
Star TV
"Yalı Çapkını" dizisi, 3 Mayıs 2024 tarihinde Star TV'de yayınlanan 68. bölümüyle izleyicileri büyük bir merak içinde bıraktı. Dizide Seyran, Ferit'ten olan çocuğu dünyaya getirme kararı alıyor. Ferit ise aldığı tehdit mesajlarıyla başlayan tehlikeli oyunun farkına varır ve güvenlik önlemlerini artırmaya karar verir.

Halis Ağa ise aile içinde patlak veren krizlere müdahale etmek zorunda kalır. Asuman ve Doruk arasında internete sızan görüntüler sonucunda Halis Ağa'nın büyük bir öfkeyle karşı karşıya kalmasına ve İfakat'ın evden kovulmasına neden olur. İfakat, Halis Ağa'nın tekrar güvenini kazanabilmek için yeni planlar yapmaktadır.

Öte yandan, Seyran'ın sağlık durumu hakkında aldığı sürpriz haberler, onun hayatını değiştirecek kadar önemli kararlar almasına sebep olur. Ferit ise tehlikelerle dolu bu süreçte gerçek düşmanın kim olduğunu anlamaya çalışırken, düşmanın beklenmedik bir yerden çıkacağını fark eder.

Dizi, İstanbul’da yaşayan tanınmış bir Antepli ailenin etrafında dönen dramatik olayları ve bu ailenin gelin olarak getirilen ve tanınmayan birisiyle evlenen genç bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir gibi önemli isimlerin yer aldığı kadronun bu başarılı anlatımı, diziyi Türk televizyonlarının aranan yapımları arasına sokuyor. Yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin otururken, senaryo ise Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay tarafından yazılıyor. Prodüksiyonu OGM Pictures üstleniyor.

Haber Kaynak : haberyaz.com.tr