MHP Kayseri İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Pınarbaşı'da Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

MHP Kayseri İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Pınarbaşı'da Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

KAYSERİ 23.05.2024 18:53:51 0
MHP Kayseri İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Pınarbaşı
MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Pınarbaşı İlçe Başkanı Kadir Akbaş ve Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Memduh Uzunluoğlu, Pınarbaşı'nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Yapılan görüşmelerde, Pınarbaşı halkı, partinin kurucusu "Başbuğ" Alparslan Türkeş'in mirasına sahip çıkacaklarını ve MHP'nin sembolü olan üç hilali 2 Haziran'daki yerel seçimlerde yeniden dalgalandıracaklarının sözünü verdiler.

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Pınarbaşı İlçe Başkanı Kadir Akbaş ve Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Memduh Uzunluoğlu, Pınarbaşı'da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında esnaflarla bir araya gelen MHP heyeti, partinin kurucusu "Başbuğ" Alparslan Türkeş'in mirasına sahip çıkacaklarını ve MHP'nin sembolü olan üç hilali 2 Haziran'daki yerel seçimlerde yeniden dalgalandıracaklarının sözünü verdi.

Pınarbaşı halkıyla yapılan görüşmelerde MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Pınarbaşı İlçe Başkanı Kadir Akbaş ve Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Memduh Uzunluoğlu, Pınarbaşı halkının desteğiyle MHP'nin Pınarbaşı'da güçlü bir şekilde temsil edileceğini belirtti. MHP heyeti, MHP'nin sembolü olan üç hilali 2 Haziran'daki yerel seçimlerde yeniden dalgalandıracaklarını ve "Başbuğ" Alparslan Türkeş'in mirasına sahip çıkacaklarını söyledi.

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Pınarbaşı İlçe Başkanı Kadir Akbaş ve Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Memduh Uzunluoğlu, Pınarbaşı'daki esnaf ziyaretlerinde Pınarbaşı halkının MHP'ye olan güvenini pekiştirdi. MHP heyeti, Pınarbaşı halkının desteğiyle 2 Haziran'daki yerel seçimlerde MHP'nin başarılı bir sonuç elde edeceğini ve Alparslan Türkeş'in mirasına sahip çıkacaklarını belirtti.

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Pınarbaşı İlçe Başkanı Kadir Akbaş ve Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Memduh Uzunluoğlu, Pınarbaşı'daki esnaf ziyaretlerinde MHP'nin politikalarını anlattı ve Pınarbaşı halkından destek istedi. MHP heyeti, Pınarbaşı halkının desteğiyle 2 Haziran'daki yerel seçimlerde MHP'nin güçlenerek Alparslan Türkeş'in mirasına sahip çıkacağını ve üç hilali yeniden dalgalandıracağını ifade etti.

Haber Kaynak : haberyaz.com.tr