José Mourinho Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Oldu

José Mourinho Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Oldu

SPOR 3.06.2024 19:00:55 0
José Mourinho Fenerbahçe
Kariyeri başarılarla dolu dünyaca ünlü Portekizli teknik adam José Mourinho, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olarak Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlenen törende imza attı. Törene çok sayıda taraftar ve basın mensubu katıldı. Mourinho, Fenerbahçe ile uzun vadeli bir sözleşmeye imza atarak yeni sezon hazırlıklarına başladı.

José Mourinho'nun ilk günü, Fenerbahçe severler tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Yeni teknik direktörün imza töreninde on binlerce taraftar tribünleri doldurdu ve ulusal ile uluslararası medya mensupları törende yer aldı. Mourinho, "The Special One" lakabına yakışır bir şekilde, sarı-lacivertli kulübün başarısı için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Mourinho'nun kariyeri boyunca çalıştığı Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United ve Tottenham gibi büyük kulüplerde kazandığı kupalar ve başarılarla dolu bir geçmişi bulunuyor. Fenerbahçe, böylesine deneyimli bir teknik direktörü kadrosuna katmanın heyecanını yaşıyor.

Fenerbahçe’nin yeni sezon hazırlıklarına başlamasıyla birlikte taraftarlar da takımın daha fazla başarı elde etmesini bekliyor. Mourinho'nun tecrübesi ve liderliği ile Fenerbahçe'nin bu sezon başarılı bir performans sergilemesi umut ediliyor.

Kaynak: Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Açıklaması.

Haber Kaynak : haberyaz.com.tr