Çağatay Ulusoy, Dönen Askerin Duygusal Çatışmasını Canlandırıyor

Çağatay Ulusoy, Dönen Askerin Duygusal Çatışmasını Canlandırıyor

MAGAZİN 4.05.2024 16:13:00 0
Çağatay Ulusoy, Dönen Askerin Duygusal Çatışmasını Canlandırıyor

Dağhan, askerlikten döndükten sonra hayatının eskisi gibi olmadığını anlar. Sevgilisi Aydan'ın onu terk ettiğini, kardeşi Rüzgar'ın ise karanlık bir yolculuğa çıktığını öğrenir. Bu değişimlerle başa çıkma mücadelesinde Dağhan, kendi içinde ve dışındaki zorlu yüzleşmelere sürüklenir.

Dağhan, aile bağlarını güçlendirme ve dükkânını koruma çabalarına devam ederken, yeni bir hayat kurmayı hedefler ve Aydan ile yeniden bir bağ kurmayı dener. Ancak Müdür'ün verdiği yeni iş ve eski tanıdık Mesut'un karşısına çıkan olaylar, Dağhan'ın denge kurma çabalarını sekteye uğratır. Mesut, tehlikede olan bir kadın için Dağhan'dan yardım ister, ancak Dağhan bu talebi reddeder. Buna rağmen Mesut, kızını kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Dağhan, çevresindeki ve içindeki tehlikelerle daha yoğun bir şekilde yüzleşirken, karakterlerden birinin açığa çıkardığı sır, onu eski dostu Enver ile karşı karşıya getirir ve çıkan çatışmalar yeni başlangıçların habercisi olur. Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu bu dram ve aksiyon dolu dizi, her Cuma saat 20.00'de NOW platformunda yayınlanıyor ve Ay Yapım imzası taşımaktadır.


Haber Kaynak : haberyaz.com.tr