Beypazarı'nda Yeni Minibüs Seferleri Başlatılıyor

Beypazarı'nda Yeni Minibüs Seferleri Başlatılıyor

GENEL 30.04.2024 19:29:37 0
Beypazarı
Beypazarı bölgesinde yaşayan vatandaşlar için ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla yeni minibüs seferleri hayata geçiriliyor. 1 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla başlayacak olan bu yeni hizmet, her Çarşamba günü sabah saat 08.00'de başlayacak. İlk etapta pilot bölge olarak belirlenen mahallelerden başlayacak seferler, ilçe merkezine kadar ulaşım sağlayacak.

Seferler, Uruş, Üreğil, Kabaca ve Macun mahallelerinden başlayıp ilçe merkezine ulaşacak. Ayrıca Saray mahallesi ve bağlı olan Köseler, Karaşar, Karacaören, Haydarlar ile Uşakgöl mahallelerinden de minibüs seferleri düzenlenecek. Gün içerisinde dönüş seferleri ise öğleden sonra 16.00'da ilçe merkezinin dolmuş duraklarından başlayarak aynı güzergahtan gerçekleşecek.

Belediye yetkilileri, bu hizmetin diğer mahalleler için de planlandığını ve çalışmaların devam ettiğini belirtiyor. Yeni minibüs seferleri, bölge halkının ilçe merkezine erişimini kolaylaştırmayı ve toplu taşımanın kullanımını teşvik etmeyi amaçlıyor. Sakinler, bu hizmet sayesinde haftanın belirli günlerinde daha rahat bir şekilde alışveriş, iş görüşmeleri veya diğer zorunlu ihtiyaçlar için ilçe merkezine ulaşabilecekler.

Haber Kaynak : haberyaz.com.tr