Arka Sokaklar'da Heyecan Dorukta!

Arka Sokaklar'da Heyecan Dorukta!

GÜNDEM 1.05.2024 00:13:48 0
Arka Sokaklar
"Arka Sokaklar" dizisinin merakla beklenen 673. bölümünün üçüncü fragmanı izleyici ile buluştu. Dizi, yeni bölümünde gerilim dolu anlara sahne olacak. Mesut karakterinin diziye geri dönüşü, izleyiciler arasında heyecan yarattı.

Dizide, önceden kaybolan Mesut'un izini sürmeye çalışan Rıza Baba ve ekibi, büyük bir çaba içindeler. Mesut ise kendisine zarar vermek isteyenlere karşı bir intikam mücadelesi içinde. Rıza Baba, her geçen saniye Mesut'u bulamamanın verdiği hırs ve öfkeyle daha da sinirleniyor. Fragmana göre Mesut, bir noktada dayanamayıp eski dostu Tunç ile karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşma esnasında Tunç, babasını karşısında görünce duygusal bir an yaşayarak gözyaşlarına boğuluyor. Baba ve oğulun bu hüzünlü buluşması, diziye dramatik bir boyut katıyor.

"Arka Sokaklar", İstanbul'da suçla mücadele eden özel bir polis ekibinin hayatlarını ve İstanbul sokaklarında yaşadıkları maceraları konu alıyor. Ekip, görevleri sırasında karşılaştıkları çeşitli insan hikâyeleri ile izleyiciye hem hüzün hem de tebessüm yaşatıyor. Deneyimli Rıza Baba, ekibe liderlik etmeye devam ediyor.

Dizi, yeni bölümüyle bu cuma akşamı saat 20.00'da Kanal D ekranlarında olacak. İzleyiciler, aksiyon ve duygusallık dolu yeni bölümü merakla bekliyor.

Haber Kaynak : haberyaz.com.tr