Aile Hekimliği Ek Yerleştirme İşlemi Duyurusu

Aile Hekimliği Ek Yerleştirme İşlemi Duyurusu

GÜNDEM 2.05.2024 11:08:14 0
Aile Hekimliği Ek Yerleştirme İşlemi Duyurusu
İlimizde 21 Mayıs 2008 tarihinden itibaren Aile Hekimliği Uygulamasına geçilmiştir. 25.01.2013 tarih ve 28539 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda emekli, istifa, nakil, yeni açılan vb. nedenlerle boş kalan Aile Hekimliği Pozisyonları için 2024/5'inci Ek Yerleştirme İşlemi yapılacaktır.

Bahsi geçen Aile Hekimliği Birimleri için yerleştirme işlemi, Aile Hekimliği Ek Yerleştirme Komisyonu huzurunda 22 Mayıs 2024 tarihinde (Çarşamba günü) saat 10.00'da Reşatbey Mah. 5 Ocak Cad. No: 53 Seyhan/ADANA adresinde, Müdürlüğümüz Ek Hizmet Binası Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Vet.Hek. Fuat Güneş Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir. (Toplantı salonunda yapılacak olan değişiklikler Müdürlüğümüz internet sayfası duyurular bölümünden ilan edilecektir.)

Ek yerleştirme işlemine katılmak isteyen hekimler, 08-09-10 Mayıs 2024 (10 Mayıs dahil) tarihleri arasında mesai bitimine (17:00) kadar kendilerinden istenen belgelerle Adana İl Sağlık Müdürlüğü Ek Hizmet Binası, (Reşatbey Mahallesi 5 Ocak Caddesi No:53 Seyhan/ADANA) Aile Hekimliği Birimine şahsen müracaat edeceklerdir. Merkez ilçe dışındaki hekimler ise başvurularını İlçe Sağlık Müdürlükleri/Toplum Sağlığı Merkezleri aracılığı ile yapabileceklerdir. Öngörülemeyen nedenlerden dolayı şahsen müracaat edemeyecek hekimlerin vekaleten müracaat edebilmeleri için vekil olarak tayin edilen kişinin kimlik bilgilerinin de yer aldığı noterce tasdiki yapılan vekaletname ile birlikte müracaat etmeleri gerekmektedir.

Duyuru metninde yapılacak olan herhangi bir değişiklik Adana İl Sağlık Müdürlüğü Web sayfasından yayınlanacaktır. Başvuru yapacak olan tüm hekimlerimizin sitemizi düzenli aralıklarla takip etmeleri önemle duyurulur.

Haber Kaynak : haberyaz.com.tr