Gözden kaçırmayın

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ukrayna Dışişleri Bakanı Andriy Sibiha İle GörüştüMillî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ukrayna Dışişleri Bakanı Andriy Sibiha İle Görüştü

Şube Yönetim Kurulu, Beşiktaş Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Beşiktaş Belediyesi Başkan Yardardımcıları Cevdet Çalı ve İlker Özsalman, Emlak ve İstimlak Müdürü Can Çakır ile belediyede görevli harita mühendisleri bir araya geldi.

Toplantıda, İstanbul'un tüm ilçelerinde hayata geçirilen 3B Sayısal Yapı Modeli kullanım süreci hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, Beşiktaş ilçesindeki imar uygulamaları, revizyon çalışmaları ve belediyelerin yapı kontrol süreçleri detaylı bir şekilde ele alındı.

Belediye ile yürütülen istişarelerde, mesleki faaliyet denetim esasları, yapı denetim esasları ve planlı alanlara ilişkin mevzuat süreçleri hakkında kapsamlı görüşmeler gerçekleştirildi.

Ziyaret sırasında Beşiktaş Belediyesi’nin misafirperverliğinden dolayı belediyenin başkan yardımcıları ve çalışanlarına teşekkür edildi.