Gözden kaçırmayın

Genel Müdür Ömer Faruk Belviranlı, Konya Valisi İbrahim Akın'ı Ziyaret ettiGenel Müdür Ömer Faruk Belviranlı, Konya Valisi İbrahim Akın'ı Ziyaret etti

Zafer Partisi İstanbul Gençlik Kolları, resmi kayıtlara göre 12 bebeğin ölümüne neden olan ve sayısı bilinmeyen yüzlerce bebeğin sağlığının istismar edilmesiyle sonuçlanan vahim durumu protesto etmek amacıyla İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nde düzenlenecek bir etkinlikte bir araya geleceğini duyurdu.

İstanbul'da yaşanan bu olayın ciddiyetine dikkat çekmek isteyen Zafer Partisi, Genel Başkanlarının katılımıyla düzenleyecekleri etkinliğe tüm İstanbulluları davet etti. Protesto etkinliğinin amacı, yaşanan bu trajik olayların faillerinin hesap vermesi ve benzer istismarların bir daha yaşanmaması için gerekli adımların atılmasına dikkat çekmek. Etkinlik, İstanbullu vatandaşların katılımıyla daha görünür hale getirilmeye çalışılacak.

Halkın duyarlılığına ve katılımlarına ihtiyaç duyulduğu belirtilerken, bu etkinliğin öneminin altı çizildi. Genel Başkan ve diğer yetkililerin katılımı ile birlikte, sağlık alanındaki ihlallere karşı seslerini yükseltmeyi amaçlayan Zafer Partisi, sosyal medya aracılığıyla da destek ve katılım çağrısında bulundu.