Gözden kaçırmayın

MKE Ankaragücü, Yeni Malatyaspor ile Puan Mücadelesine HazırlanıyorMKE Ankaragücü, Yeni Malatyaspor ile Puan Mücadelesine Hazırlanıyor

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu yetkilileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, geleneksel güreş branşlarının önemi ve geleceği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Genel Sekreter Filiz Karagöz, Karakucak, Aba, Kuşak ve Şalvar Güreşi Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Hopur, Organizasyon Kurulu Başkanı Fatih Demir ve İl Temsilcisi Ali Kılıç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretin amacı, geleneksel güreş branşlarının önemi ve geleceği hakkında görüş alışverişinde bulunmak olarak belirlendi. Federasyon yetkilileri, güreşin yerel ve ulusal düzeydeki gelişimi için iş birliği yapma arzularını dile getirdi.

Ziyaret sırasında, güreş sporu ile ilgili projeler ve etkinlikler de konuşuldu. Federasyon ve il müdürlüğü arasındaki işbirliğinin daha da güçlendirilmesi üzerinde duruldu. Bu toplantının, Türk geleneksel güreşinin daha da yaygınlaşmasına katkıda bulunması bekleniyor.