Gözden kaçırmayın

Öğretmenlik Mesleği Kanunu Resmî Gazete'de YayımlandıÖğretmenlik Mesleği Kanunu Resmî Gazete'de Yayımlandı

İzmir'de çeşitli açılış ve ziyaretler gerçekleştiren İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran liderliğindeki heyet, denizcilik faaliyetlerine önemli bir katkı sağladı.

İlk durağımız İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) oldu. İMEAK Deniz Ticaret Odası'nın desteğiyle kurulan Hidromekanik ve Deniz Yapıları Mukavemet Laboratuvarları'nın açılış törenine katıldık. Törende İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse ve Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakkı Dereli'nin ev sahipliği dikkat çekti. Açılış törenine, İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, İzmir Şubesi Meclis Başkanı Argun Gündüç, meclis üyeleri, öğretim görevlileri ve öğrenciler de katıldı.

Açılış sonrasında Tamer Kıran ve beraberindeki heyet, Güney Deniz Saha Komutanı Tümamiral Rafet Oktar ile Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu'nu ziyaret etti. Bu ziyaret, denizcilik alanındaki işbirliklerinin güçlendirilmesi için önemli bir adım oldu.

Ziyaretlerin ardından Tamer Kıran, İzmir Şubesi'nde bulunan üyelerle bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda, Oda'nın faaliyetleri ve denizcilik sektöründeki gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Oda heyetinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Naiboğlu, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Görgün, Meclis Eğitim ve İstihdam Komisyonu Başkanı Teoman Mustafa Akyol, Başkan Yardımcısı Cihat Yavuz Güler ve Komisyon Üyeleri Burak Atasoy ile Orhan Semih Dinçel yer aldı.