Gözden kaçırmayın

Ceyhan Belediyesi Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın Görevi Sürdüğü Sürelerde Başkan Vekilliği Görevine Meclis Üyesi Metin Dorak AtandıCeyhan Belediyesi Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın Görevi Sürdüğü Sürelerde Başkan Vekilliği Görevine Meclis Üyesi Metin Dorak Atandı

Saimbeyli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Bu anlamlı gün, yerel halkın birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiği çeşitli etkinliklerle anıldı. Torosların incisi olarak bilinen Saimbeyli, tarihi önemine ve kültürel zenginliğine sahip çıkmanın gururunu yaşıyor.

Yıldönümü kapsamında düzenlenen kutlamalarda, vatandaşlar şehitleri anarak özgürlük ve bağımsızlık mücadelesini hatırladı. Etkinlikler, Saimbeyli'nin tarihsel sürecinde yaşanan önemli olayların ve kahramanlıkların yeniden canlandırılmasına da vesile oldu.

Saimbeyli'nin kurtuluşu, geçmişe olan bağlılık ve geleceğe dair umut dolu bir perspektifin oluşturulmasına katkı sağladı. Bu kutlama, toplumsal hafızayı güçlendirirken, genç kuşaklara da bu değerlerin aktarılmasına olanak tanıdı.