Gözden kaçırmayın

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu İle Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu Görüştüİlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu İle Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu Görüştü

Beykoz Belediyesi, kadınların tarım sektörü içindeki önemine vurgu yapmak amacıyla bir etkinlik düzenledi. Etkinlik, kadın çiftçilerin üretime sağladığı katkıları ve tarımdaki yerlerini ele alan bir söyleşi şeklinde gerçekleştirildi.

Kadın Çiftçiler Günü kapsamında yapılan söyleşide, kadınların üretime kattığı değerler üzerinde duruldu. Beykoz Belediyesi, etkinlikte, kadın çiftçilere verdikleri desteğin artarak devam edeceğini belirtti. Tarımsal üretimde kadınların rolünün her zaman destekleneceği ifade edildi.

İlgili etkinlikte konuşmacı olarak yer alan isimler arasında Ekonomist ve Gazeteci Yazar Melihat Gülses, Cargill Gıda Çözümleri CEO'su Murat Tarakçıoğlu, Eskişehir Kadın Eli Kooperatifi Başkanı Hayriye Kuşcu ve Tarım Yazarı & Gazeteci Mine Ataman gibi isimler de yer aldı. Ayrıca, 1000 Çiftçi 1000 Bereket programının lider çiftçilerinden Ceylan Karaoğlan’ın da katkı sağladığı belirtildi.

Beykoz Belediyesi, bu anlamlı günde katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kadın çiftçilerin tarımsal üretimdeki yerini kutlamak için düzenlenen bu etkinliğin, kadınların sektördeki yerlerini güçlendirmeyi amaçladığı ifade edildi.