Gözden kaçırmayın

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'den İnanç ve Güven VurgusuCumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'den İnanç ve Güven Vurgusu

Türkiye Cumhuriyeti 2025 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi, Basın Bilgilendirme ve Geleneksel Bütçe Bağlama Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, 2025 yılı bütçesinin eğitim, sağlık, enerji, tarım ve sanayi gibi birçok alanda ülkenin büyümesine, güçlenmesine ve refah seviyesinin artmasına katkı sağlamak amacıyla hazırlandığı vurgulandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğine ve desteğine teşekkür edilirken, 2025 yılı bütçesinin, insan odaklı ve sosyal adaleti öncelikli hedef olarak belirleyen bir yaklaşımla hazırlandığı belirtildi.

Ayrıca, hükümetlerin 23’üncü, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin 7’nci bütçesinin, Türkiye’nin tarihi yürüyüşünde önemli bir adım olduğu ifade edildi. Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı dahil olmak üzere bütçe teklifinin hazırlanmasında katkı sağlayan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür edildi.

Bu bütçe ile Türkiye'nin gelecekteki hedeflerine ulaşması ve vatandaşları için daha iyi bir yaşam standardı sağlanması amaçlanıyor.