Gözden kaçırmayın

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'den İnanç ve Güven VurgusuCumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'den İnanç ve Güven Vurgusu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Selli Dursun, iktidarın yoksullukla mücadelesinin yetersiz olduğunu savunarak, yoksulluğu kaldırmaya yönelik hedeflerin ve uygulamaların önemine dikkat çekti. Dursun, sosyal demokrat örnek uygulamalarla halkın refahını artırmayı amaçladıklarını ifade etti.

Dursun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun öncülüğünde gerçekleştirilen çeşitli sosyal projeleri örnek gösterdi. Anne Kart, Halk Ekmek, Halk Süt gibi uygulamalar ve Kent Lokantaları ile öğrencilere sağlanan beslenme desteği, emeklilere sunulan pazar desteklerinin yanı sıra, uygun fiyatlı sosyal tesislerin ve dar gelirlilere yönelik kentsel dönüşüm desteklerinin yoksullukla mücadeledeki önemini vurguladı.

Dursun, "Biz, yoksulluğu sürdürmek için değil, ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz" diyerek, iktidarın halkı yoksulluğa mahkûm etmeme amacında olduklarını belirtti. Sosyal yardımların ve projelerin, toplumun her kesimine ulaşarak en ihtiyaç duyulan alanlarda hizmet vermeyi amaçladığını ifade etti.