Gözden kaçırmayın

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'den İnanç ve Güven VurgusuCumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'den İnanç ve Güven Vurgusu

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Kağıthane İlçesi'nde atık su hattını yenileme çalışmalarına başladı. Yenileme çalışmaları, Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde gerçekleştiriliyor. Bölgede yaşayan artan nüfusun ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla hayata geçirilen bu çalışmalar, daha sağlıklı bir çevre için önem taşıyor.

İstanbul'da hızla büyüyen nüfus, altyapı sistemlerinin üzerinde baskı oluşturuyor. Bu nedenle, İSKİ atık su hattının yenilenmesi konusunda önemli adımlar atıyor. Yürürlükte olan eski atık su hattının hizmet ömrünü tamamlaması ve bu durumun bölgede yaşanan sorunlara yol açması, yenileme çalışmalarının temel sebepleri arasında yer alıyor.

İSKİ'nin başlattığı bu projede emeği geçen tüm personeline teşekkür ediyoruz. Böyle önemli bir altyapı çalışmasında gösterdikleri özverili çalışmalarıyla bize daha yaşanabilir bir şehir sunuyorlar.