Gözden kaçırmayın

Isparta'da Askeri Kışlada Kavga: 24 YaralıIsparta'da Askeri Kışlada Kavga: 24 Yaralı

Taksim'de Kapkaç Olayı

Taksim Meydanı'nda bir turist, arkadaşının fotoğrafını çekerken kapkaça uğradı. Turistin telefonunu çalan şüpheli, kısa süre sonra yakalandı. Olayın gerçekleştiği anlar bölgedeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Telefonu Çalan Şüpheli Selfie çekti

Telefonu çalan şüpheli, çalınan telefonla selfie çekti. Polis ekipleri, şüphelinin kendi fotoğrafını telefonla çekmiş olduğunu tespit etti. Bu durum, güvenlik güçlerine yakalanmasında önemli bir rol oynadı. Şüpheli, kendini ele veren fotoğraf sayesinde kısa sürede yakalandı.

Polis Ekiplerinin Etkili Çalışması

Olayın hemen ardından harekete geçen polis ekipleri, güvenlik kameralarından elde ettikleri görüntülerle hızla şüphelinin izini sürdü. Bölgeyi dikkatlice tarayan ekipler, şüphelinin saklandığı yeri belirleyerek operasyon düzenledi.


  • Kapkaç olayı, turistlerin yoğun olduğu Taksim Meydanı'nda gerçekleşti.

  • Şüphelinin kimliği ve yeri kısa sürede tespit edildi.

  • Selfie fotoğrafı delil olarak kullanıldı.

Kapkaça Karşı Önlemler

Yetkililer, Taksim ve çevresindeki turist yoğunluğuna dikkat çekerek kapkaç olaylarına karşı uyarıda bulundu. Turistlerin, fotoğraf çekerken ya da çevreyi gezerken daha dikkatli olmaları tavsiye edildi.