Gözden kaçırmayın

MERCEK-26 Operasyonlarıyla Silah Kaçakçılarına DarbeMERCEK-26 Operasyonlarıyla Silah Kaçakçılarına Darbe

İstanbul’da eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanmasına karışan tüm şüpheliler, Emniyet Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya dair yürütülen koordineli çalışmalar neticesinde şüphelilere ulaştı.

Şüphelilerin Kimlikleri Belirlendi
Olayda yer alan şüpheliler arasında O. D., O. M., E. Ü., M. A. ve İ. T.’nin olduğu bildirildi. O. D., silah kullanan kişi olarak belirtilirken, O. M. motosikletle kaçan, E. Ü. ve M. A. ise şüphelilere yardımcı olarak araç kullanan kişiler olarak tanımlandı. İ. T. ise olay sonrası şüphelilerle birlikte hareket eden kişi olarak kaydedildi.

Ruhsatsız Tabanca Bulundu
Operasyon sırasında, olayda kullanılan ruhsatsız bir tabancanın da ele geçirildiği açıklandı.

Serhat Akın’a Geçmiş Olsun Mesajı
Yaralanan Serhat Akın’a geçmiş olsun dilekleri iletildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu tür olayların önüne geçmekte kararlı olduklarını, masum insanların canlarına kast edenlerle mücadelede durmayacaklarını ifade etti.

Polis Ekibine Teşekkür
Bakan Yerlikaya, olayı çözümleyen polis ekiplerine tebriklerini ilettikten sonra, halkın huzurunu bozacak her türlü faaliyette bulunanların peşine düşeceklerini ve adalete teslim edeceklerini vurguladı. “Kahraman polislerimizin yanındayız, halkımızın duası sizinle” dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.