Gözden kaçırmayın

Türkiye İhracatçılar Meclisi İklim Değişikliğiyle Mücadele İçin ÇalışıyorTürkiye İhracatçılar Meclisi İklim Değişikliğiyle Mücadele İçin Çalışıyor

Son dönemde dijital cüzdanlar için en önemli kriterlerden biri, sağlanan şeffaflık ve likiditedir. Kullanıcılar, cüzdan tercihlerini yaparken, en derin likiditeye sahip ve şeffaf bir şekilde çalışarak düzenli gelir akışı sağlayan on-chain merkeziyetsiz borsa (DEX) ile merkezi bir takas hizmeti arasında seçim yapma şansına sahip.

Gelişen teknolojilerle birlikte, kullanıcılar daha fazla şeffaflık sunan, uzun süredir varlığını sürdüren ve güvenilir olan platformları tercih etme eğilimindeler. On-chain DEX’ler, böyle bir şeffaflık sunmanın yanı sıra, kullanıcıların hemen hemen her zaman en iyi fiyatlardan faydalanmalarını da mümkün kılıyor. Bu tür platformlar, kullanıcıların cüzdanlarına otomatik olarak USDC ödemesi yaparak ek gelir elde etmelerine olanak tanıyor.

Diğer yandan, merkezi takas hizmetleri, kullanıcılar için belirli avantajlar sunmaktan çok uzak kalıyor. Kullanıcıların bu hizmetlerle ilgili sık sık karşılaştığı problemlerden biri, aylık fatura PDF’leri ile yapılan raporlamalardır. Bu durum, kullanıcıların işlemlerini ve kazançlarını takip etmesini zorlaştırırken, şeffaflık konusunda ciddi sıkıntılar da doğurabiliyor.

Sonuç olarak, dijital cüzdan kullanıcıları için en iyi seçenek, on-chain DEX’ler olmaya devam ediyor. Bu platformlar, kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda onlara uzun vadede sürdürülebilir bir kazanç fırsatı da sunuyor.