1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Etkinliği

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Etkinliği

GENEL 30.04.2024 17:07:10 0
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Etkinliği
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında, bir yürüyüş düzenlenecektir. Etkinliğe yerel baro yönetimi ve Emek Komisyonu üyeleri de katılacaktır. Tüm ilgili kişiler, tarih, saat ve toplanma noktası olarak belirlenen alanda bir araya gelerek etkinliğe katılmaya davetlidir.

Etkinlik, 1 Mayıs'ta gerçekleştirilecektir. Saat 14:00'te başlayacak olan yürüyüş, şehir merkezinde bulunan X meydanında gerçekleştirilecektir. Yerel baro yönetimi ve Emek Komisyonu üyelerinin yanı sıra, tüm emekçilere ve dayanışma gönüllülerine açık olan etkinlikte, emek ve dayanışma ruhunu birlikte kutlamayı amaçlıyoruz.

Etkinliğe katılmak isteyenler, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve temsilcileriyle iletişime geçebilirler. Benzer kutlamaların organize edileceği farklı ilçelerde de etkinliklere katılmak mümkündür. İlçe yönetim kurulu üyeleri ve temsilcileri, etkinlikler hakkında daha fazla bilgi sağlayacak ve katılım için gerekli olan detayları paylaşacaktır.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerine katılarak, emeğin ve dayanışmanın önemine dikkat çekmek için bir araya gelmeyi umuyoruz. Hep birlikte güçlü bir ses oluşturarak, emekçilerin haklarının korunması ve geliştirilmesi mücadelesine destek verelim.

Haber Kaynak : haberyaz.com.tr