Türk Sporcular Havalı Silahlar Bölge Şampiyonasında Başarıya Ulaştı

Türk Sporcular Havalı Silahlar Bölge Şampiyonasında Başarıya Ulaştı

SPOR 2.05.2024 13:31:11 0
Türk Sporcular Havalı Silahlar Bölge Şampiyonasında Başarıya Ulaştı
Türkiye Atıcılık Federasyonu'nun düzenlediği Havalı Silahlar Bölge Şampiyonası'nda Türk sporcular, yarışmayı dört altın, iki gümüş ve bir bronz madalyayla tamamladı. Farklı illerde yapılan ve yerel yeteneklerin keşfedildiği bu şampiyonada genç sporcularımızın üstün performansları dikkat çekti.

Yarışma sonuçlarına göre, Yıldız B kadınlar kategorisinde İkbal Tekdal altın madalyanın sahibi olurken, Rümeysa Kahraman gümüş madalyayı kucakladı. Yıldız B erkekler kategorisinde ise Yasin Eralp Deneri altın madalyayla ödüllendirildi. Genç Erkekler kategorisinde Ahmet Muhammed Tekdal gümüş madalyanın gururunu yaşarken, Büyük Erkekler kategorisinde Halil İbrahim Yılmaz bronz madalya aldı. Yıldız B erkekler ve Genç Erkekler tabanca atışları kategorilerinde sırasıyla Yusuf Tekdal ve Yasin Aksoy altın madalyaların sahibi oldular.

Elde edilen bu başarılar, bölgenin spor alanındaki potansiyelini ve genç yeteneklerin ulusal düzeydeki yarışmalarda ne kadar başarılı olabileceğini gösteriyor. Şampiyona, sporcularımızın ilerleyen dönemlerde daha büyük başarılara imza atacaklarına olan inancı pekiştirdi.

Haber Kaynak : haberyaz.com.tr