Harmancık Kaymakamı Görevinden Ayrılıyor

Harmancık Kaymakamı Görevinden Ayrılıyor

GÜNDEM 30.04.2024 17:07:10 0
Harmancık Kaymakamı Görevinden Ayrılıyor
Kıymetli Harmancıklı Hemşehrilerim,

18 Ağustos 2022 tarihinde göreve başlayarak yaklaşık 2 yıl boyunca hizmet etmeye çalıştığım, o tarihten itibaren geçen süreçte her güne ayrı anılar sığdırdığım, görev yapmaktan onur duyduğum ilk göz ağrım olan Harmancık'tan ve Harmancık Kaymakamlığı görevimden İçişleri Bakanlığının düzenlediği dil kursuna kapsamında Ankara'ya çağırılmam nedeniyle ayrılıyor ve siz değerli hemşehrilerime veda ediyorum.

Harmancık'ta görev yapma şerefine eriştiğim için kendimi çok şanslı ve bahtiyar hissettiğimi belirtmek isterim. Bu süre zarfında Harmancık ve sizlerle kurduğum bağın baki kalacağını hissediyor ve ümit ediyorum.

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışından hareketle tüm kamu görevlisi arkadaşlarım ve değerli vatandaşlarımızla büyük bir dayanışma, yardımlaşma ve gönül birliği içerisinde, adalet ve hakkaniyetten taviz vermeden; sevgi, hoşgörü, tarafsızlık ve eşitliği hizmetimizin şiarı sayarak vazifemizi yerine getirmeye gayret ettik. Mesai arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı yürütürken kanun ve hukuk çerçevesinde; işbirliği ve koordinasyon içerisinde hizmet etme anlayışı ile hareket ettik. Bu görev ve sorumluluk bilinci içinde devlet anlayışıyla tarafsız ve adil olarak Harmancık'ta yaşayan her vatandaşın Kaymakamı olarak hizmet etmeye gayret ettim. Devletin her zaman hoşgörüsünü, merhametini, şefkatini ve gülen yüzünü göstermeye çalıştım.

Devlet-Vatandaş işbirliğini sağlamayı, Kaymakamlığımızın kapısını herkese ardına kadar açık tutmayı, ilçenin sorunlarını etkin, süratli, verimli yöntemlerle çözmeyi, kamu kaynaklarını ilçenin önceliklerini gözeterek rasyonel, etkin, verimli kullanmayı vatandaşlarımıza sunulan hizmetin kalitesi ve şeffaflığı anlamında amaç edindik. Kamu kurum ve kuruluşları arasında uyum, eşgüdüm, koordinasyon ve ortak aklı sağlamayı, ekonomik ve fiziki gelişmenin yanı sıra sosyal ve kültürel dokuyu güçlendirmeyi, ilçede güven ortamını geliştirmeyi, sorunların çözümünde kamu kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşlardan oluşan bir ekip çalışmasıyla, elimizden gelenin en iyisini yapmayı temel hedef olarak aldık.

Görev sürem boyunca bilgi ve tecrübelerinden ilham aldığım, ilçemizden ve şahsımdan desteklerini esirgemeyen Bursa Valimiz Sayın Mahmut DEMİRTAŞ'a ve önceki dönem Valimiz Sayın Yakup CANBOLAT, ilçe kaymakamları meslek büyüklerime, meslektaşlarıma, belediye başkanlarımıza, kurumlarımızın kıymetli müdürlerine ve personellerine, meslek ve sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza, esnafımıza ve ezcümle siz değerli Harmancıklı vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Sizlere minnet ve şükran duygularımla veda ediyor, hepinizi Allah'a emanet ediyorum.

Selam, saygı ve muhabbetlerimle.

Haber Kaynak : haberyaz.com.tr