Aydın Sanayi Odası 2022-2026 Dönemi Meclis Toplantısı

Aydın Sanayi Odası 2022-2026 Dönemi Meclis Toplantısı

GÜNDEM 2.05.2024 13:31:10 0
Aydın Sanayi Odası 2022-2026 Dönemi Meclis Toplantısı
Aydın Sanayi Odası (AYSO) 2022-2026 Dönemi'nin Nisan ayı meclis toplantısı, Meclis Başkanı Hakkı Gözlüklü'nün başkanlığında Örsdemir Balkan toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Meclis ve Meslek Komitesi üyeleri de katıldı.

Toplantı, Gözlüklü'nün oturumu açmasıyla başladı ve ardından Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, odanın mali durumu hakkında bilgiler vererek, gelir, gider ve nakit akışı üzerinde değerlendirmelerde bulundu. Maraş ayrıca, Aydın Sanayi Odası'nın 2024 Nisan ayına kadar planlanan faaliyetleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Özel bir konuk olarak TKDK Aydın-Muğla İl Koordinatörü Arzu Akar da toplantıda yer aldı. Arzu Akar, "Aydın İçin Fırsatlar; IPARD ve Diğer AB Fon Programları" başlıklı sunumuyla, kırsal kalkınma ve Avrupa Birliği fonlarından nasıl faydalanabileceği konusunda katılımcılara önemli bilgiler sundu.

Toplantı, meclis üyelerinin güncel konular üzerine değerlendirmeler yapması ve dileklerini belirtmeleriyle sona erdi. Meclis üyeleri, komite üyeleri ve toplantıya katılan tüm sanayicilere teşekkürlerini iletti.

Haber Kaynak : haberyaz.com.tr