Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finali'nde Atletizm Kros Şampiyonası Gerçekleştirildi

Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finali'nde Atletizm Kros Şampiyonası Gerçekleştirildi

SPOR 2.05.2024 09:16:36 0
Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finali
Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finali'nde Atletizm Kros 4x1000m Mix Türkiye Şampiyonası Adana ilinde gerçekleştirildi. İlimizi temsil etmek üzere Şampiyonaya katılan Analig Kros Mix Bayrak takımı Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı zamanda gerçekleştirilen Atletizmi Geliştirme Projesi'ne de katılan sporcumuz Aslıhan Çelik Türkiye 3. Oldu.

2024 Yılı Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finalleri kapsamında Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Atletizm Kros 4x1000m Mix Türkiye Şampiyonası Adana'da gerçekleştirilerek son buldu.

27 Nisan tarihleri arasında yapılan Atletizm Kros 4x1000m Mix Türkiye Şampiyonasına Türkiye'nin 80 ilinden sporcu katılım sağladı. İlimizi Adana'da temsil ederek Şampiyon olan Bayrak takımımız ve Atletizmi Geliştirme Projesine katılarak Türkiye 3.sü olan sporcumuz Aslıhan Çelik Elazığ'ımızı gururlandırdı.

Şampiyona 27 Nisan Cumartesi günü düzenlenen ödül töreninin ardından sona erdi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, " Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm Kros Türkiye Finali'ne katılan Bayrak takımımız 16 takım içerisinde Türkiye Şampiyonu ve Atletizmi Geliştirme Projesi'ne katılan sporcumuz Aslıhan Çelik 94 sporcu içerisinde Türkiye 3. Oldu. Büyük başarılara imza atan takımımızı kızlar takımı antrenörleri Betül Gülengül ve Kübra Koç'u, erkekler takımı antrenörleri Hasan Turğut ve Fulya Kayğın'ı, sporcumuzu ve antrenörlerini tebrik ediyoruz" dedi.

Haber Kaynak : haberyaz.com.tr