Serenay Sarıkaya Yeni Projede İzleyici Karşısına Çıkacak

Serenay Sarıkaya Yeni Projede İzleyici Karşısına Çıkacak

MAGAZİN 14.05.2024 15:29:09 0
Serenay Sarıkaya Yeni Projede İzleyici Karşısına Çıkacak
Serenay Sarıkaya, yaklaşık dokuz yıllık bir ilişkiden sonra yeni bir projeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. "Kimler Geldi Kimler Geçti" adlı yapım, modern ilişkilerin zorlu sınavlarını konu alıyor ve Netflix'te yayında. Moda yönetimiyle dikkati çeken bu projenin çekimlerinde önemli isimler görev aldı.

Prodüksiyonun detaylarına bakıldığında, röportaj ve moda direktörlüğü İnan Kırdemir tarafından yapıldı. Fotoğraf çekimlerini ise Riccardo Apostolico üstlendi. Kreatif yönetmenlik Mahahaider tarafından gerçekleştirildi. Saç ve makyaj ekibinde Önder Tiryaki ve takımı yer aldı.

Kapak ve set tasarımı ekiplerince dikkatle planlanırken, ışık şefi olarak Okan Atas görev aldı. Fotoğrafçılık ekibinde ise Digioneplus, Furkan T. Play, Emre Tastekin ve Hakan Dineer öne çıktı. Prodüksiyon ve set tasarım ekiplerinde çeşitli asistanlar ve yardımcılar çalıştı.

Bu projenin iletişim çalışmaları Golin İstanbul’a emanet edildi. Serenay Sarıkaya hayranlarını yeniden ekran başına toplamak hedefindeyken, "Kimler Geldi Kimler Geçti" modern ilişkilerin dinamiklerini masaya yatıracak.

Haber Kaynak : haberyaz.com.tr