Gözden kaçırmayın

Türkiye İhracatçılar Meclisi İklim Değişikliğiyle Mücadele İçin ÇalışıyorTürkiye İhracatçılar Meclisi İklim Değişikliğiyle Mücadele İçin Çalışıyor

Ziyaret Detayları

T.C. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, medeniyetler şehri olarak bilinen Hatay’da Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Bu ziyaret, asrın felaketinin ardından Hatay için yapılan çalışmaların gözden geçirilmesi amacıyla gerçekleştirildi.

Başkanla Görüşme

Bakan Yumaklı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ile bir araya gelerek, felaket sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Öntürk'ten aldığı bilgilerle, şehrin yeniden inşa süreci hakkında önemli görüşmeler yapıldı.

Tarım, Orman ve Su Alanlarında Destek

Bakanlık, Hatay’ın tarım, orman ve su alanlarındaki ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli destekler sağlamaya devam edeceğini bildirdi. İbrahim Yumaklı, Hatay'ın yeniden inşasında bakanlığın her türlü imkânı seferber edeceğini vurguladı.

Gelecek Vizyonu

Bakan Yumaklı, Hatay’ın doğal güzelliklerini ve bereketli topraklarını koruyarak, şehrin geleceğine yönelik planlarının sürdüğünü belirtti. Hatay'ın, yeniden inşa sürecinde güçlü bir şekilde yer alacaklarını ifade etti.