Gözden kaçırmayın

Özbekistan Cumhurbaşkanı Değerlendirme Toplantısı DüzenlediÖzbekistan Cumhurbaşkanı Değerlendirme Toplantısı Düzenledi

Adalar ilçesinde vatandaşların önemli bir sorunu olan akülü araçlarla ilgili düzenlenecek toplantıda Adalar Belediyesi temsilcisinin katılmaması, halk arasında hayal kırıklığına yol açtı.

Toplantının amacı, akülü araç kullanıcılarının ihtiyaç ve taleplerinin görüşülmesi, yaşanan sıkıntıların tespit edilmesi olarak belirlendi.

Toplantının yapılacağı tarih ve yer, konuyla ilgili duyurularla kamuoyuna aktarılmıştı. Ancak, yerel yönetimin temsilcisinin bu önemli toplantıya neden katılmadığına dair herhangi bir açıklama yapılmaması vatandaşların öfkesiyle karşılandı. Çeşitli sivil toplum örgütleri ve akülü araç kullanıcıları, temsilcisinin katılımının hayati öneme sahip olduğu görüşünde birleşti.

Vatandaşlar, toplantının gecikmesinin kendilerinin hak ve taleplerinin yeterince dikkate alınmaması anlamına geldiğini belirtiyor. Akülü araç kullanıcıları, yaşadıkları sorunları dile getirmek ve çözüme kavuşturmak için bu tür toplantılara katılımın büyük önem taşıdığına inanıyor. Adalıların beklentisi, belediyenin kendilerini dinlemesi ve sorunlarına çözüm üretmesidir.