7. Kadın Emeği Festivali 5 Temmuz'da Başlıyor

7. Kadın Emeği Festivali 5 Temmuz'da Başlıyor

GÜNDEM 2.07.2024 14:45:57 0
7. Kadın Emeği Festivali 5 Temmuz

Kadın emeğini görünür kılmak amacıyla düzenlenen "Elimin Emeği Evimin Ekmeği" projesi çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 7. Kadın Emeği Festivali, Ankara halkıyla buluşuyor. Festivalde, 180 kadının el emeği ürünlerinin satışa sunulacağı stantlar yer alacak ve etkinliğe, Çankaya Belediyesi ev sahipliği yapacak. Festival boyunca 4 konser, çocuklar için eğlenceli gösteriler ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.



Kadınların emeklerinin tanıtıldığı ve desteklendiği festival, 5 Temmuz'da başlayacak ve bir hafta boyunca devam edecek. Çankaya Belediyesi'nin organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan etkinlikte, kadınların yaratıcılığı ve üretkenliği sergilenecek. El emeği ürünlerin yanı sıra, kadınların sanatsal çalışmaları da festivale renk katacak.



Festivalde yer alacak stantlarda, 180 kadının ürettiği el emeği ürünlerin satışı gerçekleşecek. Etkinlik boyunca ziyaretçiler, birbirinden özgün ürünleri satın alabilirken, kadınların emeğini destekleme imkanı bulacaklar. Ayrıca, festivalde gerçekleştirilecek konserler ve gösterilerle de ziyaretçiler eğlenceli ve keyifli bir deneyim yaşayacaklar.


Haber Kaynak : haberyaz.com.tr