Gözden kaçırmayın

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Topal, Niğde Tarım ve Orman Müdürü Asım Baş’ı ziyaret ettiNiğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Topal, Niğde Tarım ve Orman Müdürü Asım Baş’ı ziyaret etti

Esenyurt'taki Hacer Adıgüzel Kur'an Kursu, öğrencileri için Kitap Okuma Atölyesi etkinliği düzenledi. Bu etkinlikte, katılımcılar kitap okumayı teşvik etmek amacıyla bir araya geldi.

Atölye kapsamında, Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları tarafından yayımlanan "Eş olarak Hz. Muhammed" adlı kitabın tahlili gerçekleştirildi. Öğrenciler, bu tür etkinliklerin öğretici ve geliştirici yönlerinin yanı sıra sosyal etkileşim açısından da faydalı olduğunu belirtti. Kurstan yapılan açıklamada, bu tip etkinliklerin devam etmesi gerektiği vurgulanarak, katılımcıların kitap okuma becerilerini artırmayı hedefledikleri ifade edildi.

Eğitmenlere öğrencilerin gayretli çalışmaları için teşekkür edildi ve bu tür organizasyonların gelecekte de sürdürülmesi gerektiği vurgulandı.