Gözden kaçırmayın

Cerrahi Müdahalelerde Anestezinin ÖnemiCerrahi Müdahalelerde Anestezinin Önemi

İHH ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arasında imzalanan protokol çerçevesinde "İyilikte Yarışan Sınıflar" isimli bir proje hayata geçirildi. Projenin tanıtımı için düzenlenen program, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Eğitimbirsen Şube Başkanı Mustafa Sarıgeçili, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Kavak ve diğer ilçe müdürleri ile ilgili şube müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Projenin amacı, öğrenciler arasında iyilik ve yardımlaşma bilincini artırmak ve sosyal sorumluluk projelerine katılımlarını teşvik etmektir. Proje kapsamında sınıflar, çeşitli iyilik projeleri hazırlayarak yarışacak. Bu yarışma, öğrencilerin birbirleriyle dayanışma içinde olmasını sağlayacak. Projenin detayları ve uygulama yöntemleri, tanıtımda katılımcılara aktarıldı.

"İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi, toplumsal fayda sağlamak amacıyla eğitim camiasının birlikteliğiyle hayata geçirilmektedir. Böylece, öğrencilerin sosyal becerileri geliştirilerek, daha duyarlı bireyler olmaları hedefleniyor.