Gözden kaçırmayın

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ve İl Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz, “O Ağaç” Fotoğraf Sergisini Ziyaret EttiKültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ve İl Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz, “O Ağaç” Fotoğraf Sergisini Ziyaret Etti

Dr. Selçuk Türkyılmaz, 7 Ekim tarihinde düzenlenen etkinlikte İsrail'in Filistin'deki uygulamaları hakkında bilgi verdi. Etkinlik, yerel bir üniversitede gerçekleştirildi ve katılımcılar arasında akademisyenler, öğrenci grupları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri yer aldı.

Tarih, İsrail’in uzun süredir devam eden işgal politikaları ve Filistin halkının maruz kaldığı insanî sorunlar üzerine görüşlerin paylaşılmasına olanak tanıdı. Dr. Türkyılmaz, Filistin'deki mevcut durumun tarihsel köklerine değinerek, uluslararası toplumun nasıl bir tutum sergilemesi gerektiği konusunda önerilerde bulundu.

Etkinlik çerçevesinde yapılan tartışmalar, Filistin'deki günlük yaşamın zorluklarına ışık tutarak, katılımcıları bilgilendirmeyi ve farkındalık yaratmayı amaçlıyordu. Dr. Türkyılmaz, konuşma sona erdikten sonra katılımcılardan gelen soruları yanıtlayarak, konunun derinlemesine anlaşılmasında katkıda bulundu.