Gözden kaçırmayın
Rodrigo de Paul: Messi 2026 Dünya Kupası'nda OlacakSuça Sürüklenen Çocuklar Toplumda Endişe Yarattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, suça sürüklenen çocukların yarattığı olumsuz durumun toplumda haklı bir infiale yol açtığını belirtti. Bu durumun sadece günümüz huzurunu ve güvenliğini değil, aynı zamanda geleceği de tehdit ettiğine vurgu yaptı.
Suçların Faillerinin Yaş Grubunun Düşüklüğü Dikkat Çekiyor
Erdoğan, suça karışan çocukların yaş grubunun düşüklüğünün toplumda derin endişelere yol açtığını ifade etti. Bu durumun, ailelerin, eğitim kurumlarının ve devletin ortak bir çözüm bulması gerektiğini vurguladı.
Çözüm İçin Ortak Çalışma Çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sorunun çözümü için el ele verilerek hep beraber çalışılması gerektiğinin altını çizdi. Ailelerin, eğitimcilerin ve ilgili tüm kurumların iş birliği yapmasının önemine dikkat çekti.
Gelecek Nesillerin Korunması Gerekiyor
Erdoğan, suça sürüklenen çocukların sayısının artmasının, gelecek nesillerin korunması açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Bu nedenle, sorunun köken nedenlerinin tespit edilerek önleyici tedbirlerin alınması gerektiğinin altını çizdi.
- Suça sürüklenen çocukların rehabilitasyonu için daha fazla destek sağlanması gerekmektedir.
- Ailelerin bilinçlendirilmesi ve çocuklara yönelik eğitimlerin artırılması önemlidir.
- Eğitim kurumlarında şiddetin önlenmesi ve çocukların güvenli bir ortamda yetişmesi sağlanmalıdır.











Yorumlar
Yorum Yap