Gözden kaçırmayın

Kızılcahamam Anadolu Lisesi Gerçekleştirdiği Erasmus+ Projesiyle Gençleri Dijital Dünyada Bilinçli ve Yenilikçi Bireyler Olarak YetiştiriyorKızılcahamam Anadolu Lisesi Gerçekleştirdiği Erasmus+ Projesiyle Gençleri Dijital Dünyada Bilinçli ve Yenilikçi Bireyler Olarak Yetiştiriyor

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen yemek programı, din görevlilerini bir araya getirdi. Şereflikoçhisar Kaymakamı Taner TENGİR, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı da etkinliğe katıldı.

Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftüsü, Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle düzenlenen etkinliklere katılımlarından dolayı tüm din görevlilerine teşekkür etti. Toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yapan Müftü, bu tür kutlamaların önemini vurguladı.

Kaymakam Taner TENGİR de din görevlilerinin topluma olan katkılarından bahsetti ve tüm din görevlilerinin haftasını kutladı. Bu tür etkinliklerin, toplumda dini değerlerin güçlenmesine yardımcı olduğuna dikkat çeken Kaymakam, gelecekte benzer organizasyonların devam edeceğini ifade etti.