Gözden kaçırmayın

Peygamber Efendimiz Çizimine Sert Tepki
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Sedat Kılınç, Leman Dergisi'nin Hz. Muhammed'e yönelik çizimi nedeniyle dergiye sert bir şekilde yüklendi. Kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, derginin bu çizimini kabul edilemez bulduğunu belirtti.
Açıklamada Yer Alan İfadeler
Sedat Kılınç, açıklamalarında Leman Dergisi'nin bu eyleminin insanlık onurunu çiğnediğini vurgulayarak, bu tür davranışların mizah veya eleştiri olmadığını, düpedüz nefret ve ahlaksızlık olduğunu ifade etti. Kılınç, "Leman dergisi bilsin ki Hz. Muhammed’e dil uzatan mürekkebini kinle karartan her kalem insanlık onurunu çiğner" ifadelerini kullandı.
Affedilmeyecek Bir Eylem
Kılınç, Efendimiz'i canlarından aziz bildiklerini ve hakaret edenlerin asla affedilmeyeceğini vurguladı. Bu tür bir edepsizliğe sessiz kalmanın ortak olmak anlamına geleceğini belirterek, tepkisini gösterdi. Kılınç, açıklamalarına sosyal medya kullanıcı adı olan sedatkilinc_38 ile son verdi.
- İYİ Parti'den Leman Dergisi'ne sert tepki
- Peygamber Efendimiz'e yönelik çizim eleştirildi
- Hakaret edenlerin affedilmeyeceği vurgulandı
Yorumlar
Yorum Yap