Gözden kaçırmayın

Avrupa Vize Alımında Yaşanan Zorluklar
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleyin, Avrupa vizesi almakta güçlük çeken vatandaşların yaşadığı sıkıntıları sosyal medya hesabı üzerinden eleştirdi. Kuleyin, vize sürecinde yaşanan uzun kuyruklar ve sınır kapılarında karşılaşılan uygulamalara dikkat çekti.
Vize Sürecindeki Mağduriyetler
Kuleyin, iktidarın bu sorunu görmezden geldiğini savundu. Açıklamasında, "Avrupa’ya gidebilmek için vize kuyruklarında bekleyen vatandaşlarını görmeyenler, vize alınsa bile girişlerde Çin işkencesine maruz kalanları düşünmeyenler, liderlerinin beden dili ile gurur duyuyorlar" ifadelerini kullandı.
Sınır Kapılarındaki Uygulamalar
Vize almakta yaşanan zorlukların yanı sıra, sınır kapılarında karşılaşılan uygulamalar da vatandaşlar için önemli bir sorun teşkil ediyor. Kuleyin, bu durumun vatandaşların seyahat özgürlüğünü kısıtladığını vurguladı.
İktidara Eleştiri
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, iktidarın vatandaşların sorunlarına duyarsız kaldığını belirterek, bu durumun düzeltilmesi için gerekli adımların atılması gerektiğini ifade etti.
Yorumlar
Yorum Yap