Gözden kaçırmayın

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Güçlü Mesaj: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Güçlü Mesaj: "Fenerbahçe Asla Düşmez"

Suriye'de DAEŞ Tarafından Saldırı Gerçekleştirildi


Suriye İçişleri Bakanlığı, gerçekleştirilen bir saldırının DAEŞ terör örgütü tarafından düzenlendiğini duyurdu. Bakanlık yaptığı açıklamada, saldırının kimler tarafından gerçekleştirildiğine dair bilgileri kamuoyuyla paylaştı.


Saldırının Detayları


Suriye İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan resmi açıklamada, saldırının DAEŞ tarafından gerçekleştirildiği teyit edildi. Bakanlık, saldırının ne zaman ve nerede gerçekleştiğine dair detaylı bilgileri henüz paylaşmadı.


Saldırının Ardından Yapılan Açıklamalar


Suriye İçişleri Bakanlığı, saldırının ardından soruşturmanın başlatıldığını ve olayla ilgili tüm detayların kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti. Bakanlık, saldırının neden gerçekleştirildiğine dair bir açıklama yapmadı.



    • Saldırıyı DAEŞ terör örgütü üstlendi.

    • Suriye İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı.

    • Saldırının detayları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.