Gözden kaçırmayın

Mil Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı’yı Ziyaret EttiMil Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı’yı Ziyaret Etti

Bor Belediyesi Toplantı Salonu'nda, uyuşturucu ile mücadele konusunda önemli bir toplantı gerçekleşti. Toplantıya Niğde Valisi Cahit Çelik’in başkanlığında, Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, Garnizon Komutanı İkmal Albay Özcan Yetiş, İl Jandarma Komutanı J. Albay Gürol Okyar, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ve Bor Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Samet Bozkurt katıldı.

Toplantının Amacı

Uyuşturucu ile mücadele konusundaki etkinliğin artırılması ve alınacak önlemlerin görüşüldüğü bu toplantıda, ilgili kurumların iş birliği içinde çalışmasının önemi vurgulandı. İlçe Koordinasyon Kurulu üyeleri ve Yeşilay Niğde Şube Başkanı Hayri Yıldız da toplantının katılımcıları arasındaydı.

Uyuşturucu ile mücadelede verilmesi gereken mücadele stratejileri ve toplumsal duyarlılığın artırılması konularında yapılacak çalışmalar ele alındı. Uyuşturucu bağımlılığına karşı alınacak tedbirlerin tartışıldığı toplantıda, toplumun tüm kesimlerine ulaşacak projeler üzerinde duruldu.