Gözden kaçırmayın

Talas Belediyesi İşçileri Sahne Aldı
Talas Belediyesi’nden oluşan Grup Şantiye, KYK Melikgazi Kız Yurdu’nda bir konser verdi. Konser, öğrencilerin ve idarecilerin yoğun ilgisini çekti. Etkinlik, gençlerin keyifli vakit geçirmesini sağladı.
Konsere Yoğun Katılım
KYK Melikgazi Kız Yurdu’nun daveti üzerine sahneye çıkan Grup Şantiye, çeşitli şarkılarla dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Konserde, belediye çalışanlarından oluşan grubun performansı büyük beğeni topladı. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı da konseri izleyenler arasındaydı.
Öğrencilerden Tam Puan
Konser boyunca öğrenciler, Grup Şantiye’nin şarkılarına eşlik ederek coşku dolu anlar yaşadı. Yurt yönetimi, etkinliğin öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırdığını belirtti. Belediye çalışanlarından oluşan grubun performansı, öğrencilerin enerjisini yükseltti.
Etkinliğe Katılım ve Teşekkür
Belediye yetkilileri, etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Konsere katılan tüm öğrencilere ve idarecilere de duyulan memnuniyet dile getirildi.
- Konser, KYK Melikgazi Kız Yurdunda gerçekleştirildi.
- Grup Şantiye, Talas Belediyesi çalışanlarından oluşuyor.
- Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı konseri izledi.
Yorumlar
Yorum Yap