Gözden kaçırmayın

İBB CHP Grubu, Görevden Alınan İBB Başkanı İçin Meclisi Terk EttiİBB CHP Grubu, Görevden Alınan İBB Başkanı İçin Meclisi Terk Etti

Yozgat'ta ilginç bir olay yaşandı


Yozgat'ta bir dilencinin ramazan pidesinin içine sakladığı 617 lira, zabıta ekipleri tarafından ele geçirildi. Olay, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde meydana geldi.


Detaylar


Sorgun ilçe merkezinde vatandaşların yardımseverliğinden faydalanmaya çalışan bir dilencinin davranışları zabıta ekiplerinin dikkatini çekti. Dilencinin sürekli olarak ramazan pidesi istediği ve bunu yedikten sonra bir yere çekildiği gözlemlendi.


Zabıta ekipleri, dilencinin davranışlarını şüpheli buldukları için harekete geçti. Dilencinin atık ekmek ve pideleri topladığı ve bunları bir yerde biriktirdiği tespit edildi. Ekipler, dilencinin bu pidelerden birini yedikten sonra sakladığı sırada yakalamayı başardı.


Para Ele Geçirildi


Dilencinin ramazan pidesinin içine sakladığı 617 lira zabıta ekipleri tarafından ele geçirildi. Dilencinin, bu parayı dilekçe olarak topladığı ve daha sonra saklamak için pide içine koyduğu düşünülüyor.


Yozgat zabıta ekipleri, dilencinin bu yöntemini vatandaşların dikkatinden kaçan bir hile yöntemi olarak değerlendirdi. Ekipler, vatandaşları bu tür durumlara karşı uyanık olmaları konusunda uyarırken, ele geçirilen para hakkında gerekli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.