Gözden kaçırmayın

Ankara Kültür Yolu Festivali Müzikseverleri BuluşturduAnkara Kültür Yolu Festivali Müzikseverleri Buluşturdu

Kırşehir Belediyesi, İtfaiye Haftası nedeniyle önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, itfaiye personeliyle dayanışma yemeğinde bir araya gelerek onların özverili çalışmalarını takdir etti.

Etkinlik, İtfaiye Haftası dolayısıyla gerçekleştirildi. Başkan Ekicioğlu, gece gündüz demeden yangınlar ve acil durumlar için görev yapan itfaiye personelinin önemine vurgu yaptı. Kırşehir’in güvenliğini sağlayan bu ekibin fedakarca çalışmalarını desteklemek ve moral vermek amacıyla böyle bir organizasyon düzenlendi.

Yemek, itfaiye personeli ile samimi bir ortamda gerçekleştirilerek birlik ve beraberlik duygusunun pekiştirilmesi hedeflendi. Başkan Ekicioğlu, yapılan işin zorluğunu ve gerekliliğini bildiklerini belirterek, İtfaiye Müdürlüğü'nün sağladığı hizmetlerin Kırşehir için hayati öneme sahip olduğunu ifade etti.

Bu vesileyle, itfaiye çalışanlarının motivasyonu artırılarak, onların toplum için yaptıkları hizmetlerin daha iyi anlaşılıp takdir edilmesi sağlandı.