Gözden kaçırmayın

Beşiktaş'ın En Kıdemli Üyesi Rahmi M. Koç'un Özel KutlamasıBeşiktaş'ın En Kıdemli Üyesi Rahmi M. Koç'un Özel Kutlaması

Adanaspor, bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında yeni yönetimini belirledi. Toplantıda alınan karar doğrultusunda 30 kişiden oluşan yönetim kurulunun üyeleri ve görev dağılımı açıklanmıştır.

Yeni yönetim kurulunun başkanlığına Mustafa Furkan Akgül seçilirken, Cem Kaan Parsak as başkan olarak görev alacak. Ayrıca, finans ve mali işlerden sorumlu başkan yardımcılığına Zeki Kıvanç, tesisleşme ve halkla ilişkilerden sorumlu başkan yardımcılığına Ayşen Sivaslıoğlu, sağlık işlerinden sorumlu başkan yardımcılığına Gürhan Sakman, medya ve altyapıdan sorumlu başkan yardımcılığına Fedai Kahraman ve sponsorluktan sorumlu başkan yardımcılığına Arda Hüner atandı.

Yönetim kurulunun diğer üyeleri ise şu şekilde şekillendi: Osman Sümer futbol yapılanmasından sorumlu, Bülent Üzel basın sözcüsü, Erkin Ali Doygun ve Feramuz Orhan hukuk ve idari işlerden sorumlu, Ata Bayındır ve Deniz Abadan sponsorluk ve AR-GE'den sorumlu, Mehmet Şahbaz, Gökhan Kılıç, Hasan Basri Tümöz, Halit Uruğkök ve Savaş Tatıl tesis ve tesisleşmeden sorumlu, Erdoğan Şire, Sefa Geylani, Kemal Bekaroğlu ve İlhan Sevimli altyapıdan sorumlu, Ömürden Büyüksural sağlık işlerinden sorumlu, Ersin Yelimgil sosyal projeler ve halkla ilişkilerden sorumlu, Ercan Şekerci ise taraftar ve taraftar derneklerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak belirlendi. Diğer yönetim kurulu üyeleri ise Aslan Tepeli, Mahir Özmen, Taha Tekince ve Tarık Elma olarak belirlenmiştir.

Yeni yönetim kuruluna başarılar diliyoruz.