Gözden kaçırmayın

Çocuklarda Kabızlık Önemli mi?Çocuklarda Kabızlık Önemli mi?

Ekim Ayı Farkındalık Ayı

1-31 Ekim tarihleri arasında, meme kanseri farkındalığını artırmak amacıyla etkinlikler düzenlenecek. Her yıl bu ayda yapılan kampanyalar, erken tanının önemini vurgulamak için önemli bir fırsat sunuyor. Erken teşhis sayesinde kanserin önlenebilir olduğu farkındalığına dikkat çekmek hedefleniyor.

Etkinlik Detayları

Meme kanseri farkındalık çalışmaları kapsamında, 2 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’te Lale Konferans Salonu'nda bir etkinlik gerçekleştirilecek. Tüm vatandaşlar, bu önemli konuda bilgilendirilmek üzere davet ediliyor. Etkinlikte, meme kanserinin belirtileri, erken tanı yöntemleri ve korunma yolları hakkında bilgiler verilecek.

Önemi

Meme kanseri, dünya genelinde kadınlar arasında en sık görülen kanser türlerinden biri olmasının yanı sıra, erken teşhis ile hayat kurtarma potansiyeline sahiptir. Her bireyin, kendini ve bedenini tanımasının, sağlık kontrollerini ihmal etmemesinin önemi üzerinde durulacak.

Halkın bilinçlendirilmesi amacıyla düzenlenen bu etkinlikler, meme kanseriyle mücadelede farkındalık oluşturarak, toplum sağlığını geliştirmeyi hedefliyor.