Gözden kaçırmayın

Çocuklarda Kabızlık Önemli mi?Çocuklarda Kabızlık Önemli mi?

Her kalbin bir hikâyesi vardır, bazen bu hikâyeler sağlıkla, bazen de hastalıkla örülür. Lokman Hekim Sağlık Grubu, 29 Eylül Dünya Kalp Günü’nde kalp sağlığının önemine vurgu yapıyor. Bu özel gün, kalp sağlığına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla çeşitli etkinlikler ve bilgilendirmelerle kutlanıyor.

Kalp sağlığı, bireylerin yaşam kalitesini doğrudan etkileyen bir unsurdur. Dünyada her yıl milyonlarca insan kalp hastalıkları nedeniyle hayatını kaybetmekte. Bu sebeple, hastalıkların önlenmesi ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarının benimsenmesi büyük önem taşıyor.

Kalbiniz daima sağlıkla atsın diye, sağlık sektörünün önemli temsilcileri, bilgilendirici kampanyalar ve sağlık taramalarıyla bu süreçte toplumu bilinçlendirmeyi hedefliyor. Hem bireyler hem de toplum için kalp sağlığının korunması adına gerekli adımlar atılmalı.

29 Eylül Dünya Kalp Günü, tüm dünya genelinde kalp sağlığı konusuna dikkat çekmek ve insanların sağlıklarına daha fazla özen göstermeleri için bir fırsat sunuyor. Bu vesileyle, Lokman Hekim Sağlık Grubu, herkesin her zaman sağlıklı bir kalbe sahip olmasını temenni ediyor.