Gözden kaçırmayın

Avanos'ta bulunan Tarihi Taş Köprü, restorasyon sürecinde önemli bir aşamaya geldi. Bu süreçte köprünün çelik konstrüksiyon çalışmalarını üstlenen Ceceli Grup, personeli ile birlikte görevlerini tamamladı. Şantiye sorumlusunu Bekir Yalçın Ceceli'nin liderliğindeki ekip, Mehmet Güleryüz, Mehmet Ali Kurt, Hacı Karakaya, Hayati Şahin ve Celalettin Maviş'ten oluşuyordu.
Belediye Başkanı Ziyaret Etti
Link çalışmaları tamamlanan ekip, Avanos'tan ayrılmadan önce Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş tarafından alanda ziyaret edildi. Başkan Sarıtaş, çalışmalara katkıda bulunan ekibe teşekkür ederek, onlara Avanos'tan hatıra hediyeleri sundu.
Teşekkürler Avanos Halkı Adına
Avanos Belediyesi, Ceceli Grup'a değerli katkılarından ötürü teşekkürlerini sunarak, bu işbirliğinin kent için önemini vurguladı.
Yorumlar
Yorum Yap