Voleybolda 3 Türk takımı, Avrupa kupalarında finale yükseldi

Kadınlar CEV Kupası'nda Galatasaray HDI Sigorta, Kadınlar CEV Challenge Kupası'nda Sistem9 Yeşilyurt, Erkekler CEV Challenge Kupası'nda ise Ziraat Bankkart, final maçlarında şampiyonluk için mücadele edecekler.

SPOR 4.03.2021 12:36:00 0
Voleybolda 3 Türk takımı, Avrupa kupalarında finale yükseldi

Kadınlar CEV Kupası'nda Fransa ekibi Beziers Angels'i eleyen Galatasaray HDI Sigorta, finale yükseldi. Sarı-kırmızılılar finalde İtalya'nın Saugella Monza takımıyla şampiyonluk mücadelesi verecek. Final maçının ilki İtalya'da oynanacak. Rövanş maçı ise İstanbul'da yapılacak.

Kadınlar CEV Challenge Kupası'nda Sistem9 Yeşilyurt, bir başka Türk takımı Türk Hava Yolları'nı eleyerek finale çıktı. Sistem9 Yeşilyurt, finalde Romanya takımı C.S.M. Volei Alba Blaj'la karşılaşacak. Finalin ilk maçına Romanya ev sahipliği yapacak. 

Erkekler CEV Challenge Kupası'nda Ziraat Bankkart, yarı finalde Çekya'nın Lvi Prag takımını altın sete kalan maçta, etkili oyunuyla eleyerek finalist oldu. Başkent temsilcisi finalde, Halkbank'ı eleyen İtalyan takımı Allianz Powervolley'le zorlu bir maça çıkacak. İlk maç İtalya'da oynanacak. Final maçlarının tarihleri ise daha sonra açıklanacak.