''SURA İSKENDERLİ''NİN “TAŞTAN YÜREK “HEYECANI!

‘’TAŞTAN YÜREK’’ TÜRKİYE’DE!

MAGAZİN 11.12.2020 09:58:00 0

Yayınlamış olduğu projelerle hem radyo ve televizyon müzik listelerinde hem de dijital müzik platformlarındaki iddialı yükselişinin yanı sıra YouTube izlenme oranlarındaki büyük başarısıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam eden ''Sura İskenderli'' sevenlerini çok bekletmedi.

Şimdiye kadar yayınlamış olduğu; Bir Daha Yak, Dinle, Hayalet gibi projelerinde Azerbaycanlı ekibinden destek alan genç sanatçı, bu kez tüm ekibini Türkiye'de kurarak sürpriz yaptı. 
‘’Sura İskenderli’’ yepyeni şarkısı ‘’Taştan Yürek’’in aranjesiniTürkiye'nin değerli aranjörlerinden Özkan Meydan ve Alican Özbuğutu’ya teslim etti.

Bir kadının sevdiği adam karşısındaki hayal kırıklığı ve kadının kendi hayatına son verdiği üzücü bir aşk hikayesini anlatan şarkının prodüktörlüğünü ise son yılların dikkat çeken müzik yapım şirketlerinden “Wediacorp Music” üstlendi. 

''Sura İskenderli'' sözü ve bestesi kendisine ait olan ''Taştan Yürek''in çekimlerini Türkiye'de gerçekleştirdi. Ünlü yönetmen Gökhan Palas ve 20 kişilik ekibi eşliğinde çekilen klip, izleyicisinden tam not aldı.

Genç sanatçı sosyal medya hesaplarında 'inanın herkesten çok heyecanlı ve tedirginim' notuyla paylaştığı fotoğrafıyla yeni şarkı heyecanını samimi bir dille sevenleriyle paylaştı.

''Sura İskenderli''nin yeni projesi ‘’Taştan Yürek’’ Türkiye’nin en güçlü Youtube partnerlerinden ve müzik şirketlerinden Wediacorp Music işbirliğiyle tüm müzik platformlarında ve klibi Sura İskenderli YouTube kanalında yayında!